Előfizetői tartalom

Ezért áll bukásra a járvány harmadik hullámában Magyarország, de még nem késő ebből tanulni

Az elmúlt napokra nyilvánvalóvá vált, amitől néhány héttel ezelőtt tartottunk: teljes erővel robbant be a harmadik járványhullám Magyarországon is. Ennek oka elsősorban a fertőzőképesebb brit vírusvariáns megjelenése és egyre erősebb terjedése. Kíváncsiak voltunk ezért, hogy ez a mutáció mennyire van jelen Magyarországon, hogyan alakult a terjedése időben, a hivatalos közlés szerint, mert magánlaborból már érkeztek aggasztó információk. A brit variáns által okozott harmadik hullám úgy tűnik, sajnos legyőzte a hazai járványkezelést, de ebből tanulhatna is Magyarország.

Felelős: a brit variáns Napról napra egyre rosszabb idehaza is a járványügyi helyzet: a fertőzöttek száma exponenciálisan emelkedik, a kórházban ápoltak száma néhány nap leforgása alatt nőtt 4000 főről 5500 fő közelébe, és a lélegeztetőgépen lévők száma is gyors ütemben emelkedik (egy hét alatt a kórházban lévő fertőzöttek száma 30%-kal, a lélegeztetőgépen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés