Előfizetői tartalom

Iskolabezárást követelnek a tanárok: futótűzként terjed a járvány az iskolákban, egyre több a beteg gyerek

Portfolio
Országszerte egyre több iskola szünetet rendel el. Rohamosan nő a fertőzöttség a kiskorúak körében, így több intézmény átcsoportosította a tanévből még hátralévő tanítás nélküli munkanapokat. A Pedagógusok Szakszervezete levélben fordul a köznevelési államtitkárhoz és a digitális oktatás bevezetését kérik ezekben az intézményekben is. A szaktárca szerint az általános iskolák kevesebb mint ötödében kellett bevezetni valamilyen korlátozást, derült ki az ATV Híradójából.

"Nem zárhatjuk ki, hogy esetleg szükség lesz még további járványügyi intézkedések bevezetésére" - ezt válaszolta az országos tiszti főorvos az operatív törzs hétfői tájékoztatóján arra a kérdésre, hogy mikor állhat át minden évfolyam, így az általános iskolák is a digitális oktatásra. Jelenleg mérlegelik a digitális tanrend elrendelését. Ezzel szemben sok olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés