Előfizetői tartalom

Gyorsan terjed a koronavírus-járvány, káosz az iskolákban, győzött a vírus

Portfolio
A magyarországi általános iskolákban a koronavírus (vélhetően) brit variánsa minden újabb nap csatát nyer a védelmi intézkedésekkel szemben. A variáns sokkal gyorsabban fertőz, mint ahogy kimutatják a vírust az egyes iskolákban, és mint ahogy az iskolákat irányító intézményrendszer és az Operatív Törzs elrendeli a digitális oktatást/bezárást. A koronavírus így addigra már teljes iskolákat tarol le, mire részleges bezárást vagy tantermen kívüli oktatást rendelnek el.

Mire kimutatják a koronavírus-fertőzést egy diáknál vagy egy tanárnál, aki gyanús esetté válik, addig a közösségben már jó eséllyel utat tört magának a koronavírus új változata, amely Magyarországin is terjed – legalábbis ez tűnik ki a friss adatokból és egyre több iskola tapasztalataiból. Nem lehet tudni, hogy az új fertőzések mekkora része köthető a brit mutációhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés