FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekordon a harmadik hullám, bezárnak az iskolák és a boltok Magyarországon

MTI
|
Portfolio
Eddig 115 millió koronavírusos esetet regisztráltak világszerte, az elhunytak száma 2 millió 559 ezer fő. Szakértők szerint Magyarországon az oltások kedvező hatása csak április elején érződhet leghamarabb. Így szerencsés esetben a járványhullám második felét már le lehet rövidíteni. Magyarországon 6278 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdet óta összesen 446 178 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 152 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 476 főre emelkedett. Mindkét friss napi adat bőven meghaladja a harmadik hullámban eddig látott legmagasabb értéket, és közelít a valaha látott legmagasabb értékek felé. Érdesülések szerint teljes zárlatot rendelhet el a kormány a koronavírus-járvány miatt, ezt követően Gulyás Gergely bejelentette az iskolák bezárását, az üzletek bezárását, és egy sor más korlátozást is.

2021. március 04. 21:29 Megosztás A vártnál lassabban terjed a járvány Franciaországban Franciaországban az előrejelzettnél lassabban terjed a koronavírus-járvány, ezért a múlt héten "szoros megfigyelés" alá került megyék közül csak az északi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés