Előfizetői tartalom

Koronavírus: új csúcsra tört a harmadik hullám, megérkeztek a csütörtöki adatok

Portfolio
6278 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdet óta összesen 446 178 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 152 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 476 főre emelkedett. Mindkét friss napi adat bőven meghaladja a harmadik hullámban eddig látott legmagasabb értéket, és közelít a valaha látott legmagasabb szintek felé. A koronavírus-járvány továbbra is erősen gyorsuló szakaszban van Magyarországon.

A 6278 regisztrált új eset azt jelenti, hogy a harmadik hullám egyszerűen átugrotta az ötezres tartományokat, idén az eddigi legmagasabb esetszám 4948 volt, ehhez képest is jelentős a mostani ugrás. A friss adat tulajdonképpen magasabban van, mint a járvány trendvonalának eddigi csúcsa, és alig pár olyan nap van, amikor ennél nagyobb napi egyedi értéket közölt a kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés