Előfizetői tartalom

Nem kezdődött jól az év a kiskereskedelemben

Portfolio
Januárban a kiskereskedelem forgalmának volumene naptárhatástól megtisztítva 1,8%-kal mérséklődött az előző év azonos időszakihoz képest. Az előző hónaphoz viszonyítva ugyanakkor 0,5%-kal nőtt a kiskereskedelem forgalmának szezonális és naptárhatástól megtisztított volumene. A kiskereskedelem tehát összességében nem indította jól az évet, folytatódott az elmúlt év nem túl izmos, stagnáláshoz közeli trendje.

Az előző hónaphoz képest nőtt a kiskereskedelmi forgalom, de ahogy az alábbi ábrán is látszik, a kiskereskedelem teljesítménye továbbra is a válság előtti szint alatt van. Az elmúlt hónapok trendje stagnálást jelez. Naptárhatástól megtisztítva 1,8%-kal mérséklődött a kiskereskedelem az előző év azonos időszakihoz képest. Ez azzal függ össze, hogy a tavalyi év elejét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés