Előfizetői tartalom

Elmarad a hétvégi tömeges oltás Magyarországon

Portfolio
A hétvégén lenne esedékes annak a 74 ezer krónikus betegnek a beoltása, akiket már értesítettek is SMS-ben. Az már látható volt az eddigi reakciókból, hogy zavar van a rendszerben, mert több olyan személy is kapott behívót az oltásra, aki nem krónikus beteg. Ma délelőtt azonban a kormányzati tájékoztató portálon megjelent pár sor arról, hogy a hétvégi oltás elmarad, csakhogy ezt szinte azonnal törölték. Az operatív törzs sajtótájékoztatóján pedig bejelentették, hogy a krónikus betegek hétvégi oltása elmarad. Erről hamarosan kapnak SMS-tájékoztatást a betegek, az oltásra később kerül sor.

2021. március 05. 12:15 Megosztás Véget ért a sajtótájékoztató Ezzel véget ért az operatív törzs mai sajtótájékoztatója, kérdéseket ezúttal sem olvastak be. A legfontosabb bejelentések: Elmarad a hétvégére tervezett oltásprogram, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés