Előfizetői tartalom

Válságban a magyar dolgozók - Kiderült, mi segíthet a jelenlegi járványügyi helyzetben

Portfolio
Lassan egy éve tört be az életünkbe a koronavírus, az átmeneti állapot tartósnak bizonyult. Nemcsak a lakosság, hanem a cégek, munkáltatók is kezdik belátni, hogy már nincs esély visszatérni a régi kerékvágásba, és hogy kezelni kell azt a kiégést, amit a járvány nem várt elhúzódása okozott. A Pénzcentrum Kisfaludy Lilla munka- és szervezetpszichológiára szakosodott pszichológus, a Solution Creators csapatának tagjával járta körbe, hogyan tudnának kitörni a dolgozók a fásultságból, miben és hogyan segítheti őket a munkáltató, vagy épp hogyan lehet előállni a fizetésemelés kérdésével a koronavírus okozta gazdasági válság alatt.

"...az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz" - mondta a Pénzcentrumnak adott interjúban Kisfaludy Lilla munka- és szervezetpszichológiára szakosodott pszichológus, a Solution Creators csapatának tagja. A szakember tippeket is ad, mire érdemes figyelmet fordítani a munkáltatóknak, hogy az otthonról dolgozók helyzetét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés