FONTOS Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?
 
Előfizetői tartalom

Hétfőtől a bírósági ügyintézésre és eljárásokra is kihat a járványügyi szigorítás - Íme, a részletek

Portfolio
A március 8-tól hatályba lépő járványügyi szigorítások a bírósági rendszerre is kihatnak, mert szünetelni fog a bírósági kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás, valamint a jogi képviselő vagy védő nélkül eljáró ügyfelek számára az ügyfélsegítő szolgáltatás, emellett a bírósági eljárásokban is a személyes eljárások helyett az írásbeliség, vagy az elektronikus út kerül előtérbe a kontaktusok számának csökkentése érdekében – hívja fel a figyelmet vasárnapi, március 7-én kiadott közleményében az Országos Bírósági Hivatal.

A közlemény emlékeztet rá, hogy 2021. március 6. napján kihirdetésre került a Kormány 112/2021. (III. 6.) rendelete a veszélyhelyzet során érvényesülő egyes eljárásjogi intézkedések újbóli bevezetéséről. A 2021. március 8. napján hatályba lépő kormányrendelet ügyfeleket érintő legfontosabb rendelkezése, hogy szünetel a bírósági kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés