FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós: messze még a szükséges átoltottság

Portfolio
Legalább 70 százalékos átimmunizáltságot kellene elérni, ami közel 7 millió embert jelent, ettől még a mostani közel egymillió oltás mellett is messze vagyunk – mondta az M1 vasárnapi műsorában Rusvai Miklós víruskutató, egyetemi tanár.

Több oka van annak, hogy lefelé tolódik a betegek és a kórházi ápoltak átlagéletkora. Egyrészt az idősotthonok lakóit és a 70 év felettieket jórészt már beoltották, ők már védettek, a másik ok pedig, hogy a brit és dél-afrikai variáns dominál jelenleg Magyarországon, melyek kórokozó képességükben is erősebbek, ez természetes folyamat – mondta Rusvai Miklós a köztévében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés