Előfizetői tartalom

Müller Cecília: minden járványadat romlik, sok fiatal is kórházba, sőt lélegeztetőgépre kerül

Portfolio
Minden járványügyi adat romlik és nagyon sokan kerülnek kórházba akár fiatalon is, miután akár órák alatt is súlyos állapotba kerülnek, ahol aztán akár lélegeztetőgépre is kell kötni őket - figyelmeztetett a mai operatív törzs tájékoztatón Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos arra nem adott magyarázatot, hogy ha minden járványügyi adat romlik, akkor miért szakadt be hirtelen a napi új fertőzöttek száma, de azt kiemelte, hogy átlépte az 1 millió fős határt az idehaza már beoltottak száma. Megerősítette, hogy e hét második felében beadják azoknak az AstraZeneca vakcinát, akik számára a múlt hét végén lefújták az oltási kampányt és nem is jutottak hozzá az első dózishoz az olykor kaotikus jelenetek mellett. Az alábbiakban az operatív törzs mai tájékoztatóján elhangzott fontosabb információkat közöltük hírfolyamunkban.

2021. március 08. 14:00 Megosztás Mégis, mit higgyünk el a magyar koronavírus-adatokból? Kisebb könyvet lehetne már írni a magyar járványügyi statisztika látványos fiaskóiról. A mai fertőzéses adat közlése külön fejezet lenne benne. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés