Előfizetői tartalom

Vadonatúj oltási tervről döntöttek egy vidéki nagyvárosban

Portfolio
Nemény András, Szombathely polgármestere az önkormányzat saját oltópontok kialakítására vonatkozó terveinek múlt heti ismertetése után újabb videóval jelentkezett. Ebben bejelentette, hogy - a kormányhivatal és a minisztérium beleegyezésével - új oltópontokat jelölnek ki a tömeges oltás felgyorsítása és a háziorvosok tevékenységének támogatása érdekében.

Az aktuális koronavírus-helyzetről és a szombathelyi oltópontok kijelöléséről tartott élő tájékoztatót Szombathely polgármestere. A videóban kitért arra, hogy jelenleg két úton szervezik meg az oltásokat idehaza: központilag a nagyobb oltópontokon és a háziorvosokon keresztül. Ez utóbbiakért az önkormányzat felel, hiszen a háziorvosok az önkormányzatokkal kötnek szerződést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés