Előfizetői tartalom

Marton Zsombor: földgáz után kutat a Mol az Őrségben

Portfolio
A Mol az Őrségben tervez kutatófúrást végezni, amivel kapcsolatban sokan aggódnak a helyiek közül, hogy olajkutat létesítene a társaság, ami az ingatlanok értékét befolyásolná, és ezen felül a lehetséges kút Natura 2000-es területen található. A cég azonban földgáz után kutat, amivel a lakosság fűtési igényeit szolgálja ki, és a gáz föld alatti vezetéken kerülne elszállításra. A munkálatok még nem kezdődtek el, a Mol pedig szeretne egyeztetni a lakossággal is – mondta el Marton Zsombor, a Mol Magyarország kutatás-termelés üzletágának igazgatója az Indexnek adott interjújában.

Az interjú fontosabb pontjai: Földgáz után kutat a Mol: néhányan attól tartanak a helyi lakosok közül, hogy olajkutat létesítene a társaság, ami az ingatlanok elértéktelenedését okozhatja. Marton Zsombor azonban kiemelte, hogy a Mol az Őrségben földgáz után kutat, ahogyan a korábbi években is. Teherautó-forgalomra rövid ideig kell számítani a munkálatok miatt, de utána...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés