Előfizetői tartalom

Merkely Béla szerint a harmadik járványhullám az utolsó Magyarországon

Portfolio
A most fertőző brit mutáns valóban nagyon agresszíven terjed, de nem veszélyesebb a korábbiaknál, s ha a magyarok fegyelmezettek maradnak, ismét fogunk tudni nyaralni, hiszen a számítások szerint és az oltásnak köszönhetően május közepére lecsenghet ez a hullám, ami jó eséllyel az utolsó lesz - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Orbán Viktor miniszterelnök járványügyi tanácsadócsoportjának tagja, aki arról is beszélt, hogy Magyarország miért tud a nemzetközi átlagnál eredményesebben védekezni a járvány ellen.

A professzor, aki az első napoktól fogva a védekezés egyik meghatározó szakembere a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorában kiemelte: HA KELLŐEN FEGYELMEZETTEK VAGYUNK, MÁJUS KÖZEPÉIG LECSENGHET A JÁRVÁNY. A brit mutáns nagyon agresszív, a legkisebb hibáért is meg kell fizetni, ezért most, egy kis ideig még valóban nagyon oda kell figyelnünk, és nem szabad kételkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés