Előfizetői tartalom

Koronavírus: csaknem 1 millió adag oltóanyaggal lesz gazdagabb Magyarország pár nap alatt

Portfolio
Ma 121 ezer Pfizer-vakcina, holnap 100 ezer Sinopharm-vakcina érkezik Magyarországra, és a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálatának lezárultával 280 ezer korábban érkezett Szputnyik és 450 ezer Sinofarm-vakcina szabadul fel az oltásra - közölte az operatív törzs mai online sajtótájékoztatóján Müller Cecília tisztifőorvos. Ez több mint 950 ezer adag vakcinát jelent.

Minden nap várnánk az oltóanyagot, de ezek száma természetesen korlátozott. 1,347 millió beoltott személyt tartunk már nyilván Magyarországon, minden oltóanyagot, ami bejön az országba, eloltanak – fogalmazott a tisztifőorvos. Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 16. Operatív törzs: minden bevezetett óvintézkedésre szükség van 120 510 adag Pfizer-vakcina érkezett ma, ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés