Előfizetői tartalom

Soha nem volt ennyire kritikus a helyzet a magyar kórházakban

Soha ennyi beteg nem volt még a magyar kórházakban a koronavírus-fertőzéssel összefüggésben, mint most, azonban nem is ez a legijesztőbb a harmadik járványhullámban. A kórházi terhelés és a súlyos esetek számának növekedési üteme rendkívüli. Ebben a helyzetben mindenki azt találgatja, hogy meddig bírja a rendszer ezt a terhelést, és mikor jön el a túlcsordulás.

A harmadik járványhullám továbbra sem csillapodik Magyarországon, ennek pedig súlyos következményei vannak az egészségügyi ellátórendszerre nézve. A friss adatok szerint a kórházban ápoltak száma átlépte a 10 ezer fős határt (10284 fő került be az intézményekbe), a fertőzéssel összefüggésben lélegeztetőgépre kerültek száma pedig meghaladta az 1100 főt. Ez a folyamat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés