Előfizetői tartalom

Annyira berobbant a németeknél a harmadik járványhullám, hogy máris újra szigorítanak és kitolják a korlátozások idejét

MTI
Miután a vasárnapi adatközlés szerint átlépte Németországban a kritikus 100 fős határt az új koronavírus-fertőzöttek 100 ezer lakosra vetített száma, a hétfői politikai egyeztetésre máris olyan javaslatot terjesztettek elő, ami visszavonja a 3 hete érvénybe léptetett járványügyi lazításokat, sőt a szigorúbb rendszert időben későbbre kitolja - szivárgott ki vasárnap este.

Az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) járványának lassítását szolgáló korlátozások újabb meghosszabbításáról állapodhatnak meg Németországban a szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetői egy vasárnap kiszivárogtatott megállapodástervezet szerint. A hétfői tanácskozásra készített előterjesztés szerint legkorábban áprilisban lehet lazítani a társadalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés