Előfizetői tartalom

Már a brit felnőttek több mint fele megkapta az első koronavírus-oltását

MTI
A vasárnap közzétett legfrissebb adatok alapján csaknem 850 ezer embert oltottak be az elmúlt 24 órában a koronavírus elleni vakcinával Nagy-Britanniában, így ez a brit oltási kampány kezdete óta az eddigi napi rekord. Az új számok arról is tanúskodnak, hogy változatlanul jelentős ütemben csökken az új koronavírus-fertőzések, a kórházi kezelést igénylő megbetegedések és a halálozások száma.

Boris Johnson brit miniszterelnök és Matt Hancock egészségügyi miniszter vasárnap egyszerre jelentette be a Twitteren, hogy előző nap országszerte 873 784-en kapták meg a koronavírus elleni vakcinát. Ez az elmúlt egy napban beadott első és második oltási dózisok együttes száma. A brit egészségügyi minisztérium kissé később, vasárnap este ismertetett, pontosított részletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés