Előfizetői tartalom

Leszólta a Szputnyik V vakcinát az EU vakcinabeszerzéssel megbízott embere, kemény választ küldtek erre az oroszok

Portfolio
Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős tagja szerint az EU-nak nincs szüksége az orosz Szputnyik V vakcinára a koronavírus elleni küzdelemhez, mivel az európai gyártás is elegendő ahhoz, hogy elérjék a lakosság immunizálását. Szavai ellenkezést váltottak ki az orosz vakcinagyártóban – számol be a hírről a Reuters.

Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős tagja és egyben a vakcinák beszerzéséért is felelős biztos meglehetősen kemény hangvételben nyilatkozott az orosz Szputnyik V vakcinával kapcsolatban, a TF1 műsorában azt mondta, hogy az EU-nak egyáltalán nincs szüksége az orosz vakcinára. Elmondása szerint az EU-nak és az itteni gyártósoroknak megvan a kapacitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés