Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: arra is kell egy terv, hogy hogyan nyerje vissza az ország az életkedvét

MTI
Az MTA elnökével folytatott pénteki tárgyalás után hétfőn családügyi civil szervezetekkel tanácskozott Orbán Viktor az Egyszülős Központ budapesti épületében, azaz egyeztetés-sorozatot indított a kormányfő a járvány utáni helyzet, a "poszt-COVID" témájában - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Közlése szerint a megbeszélésen Nagy Anna, az Egyszülős Központ kuratóriumi elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elnöke, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés