Előfizetői tartalom

Tombol a harmadik járványhullám Magyarországon: önkéntesek toborzásába kezdett a kórházi főigazgatóság

Portfolio
Egészségügyi tanuló és végzettségű önkéntesek jelentkezését várják a koronavírus-járvány elleni védekezés segítésére a https://covid-onkentes.okfo.gov.hu/ weboldalon - közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel. Mindez azután történt, hogy a hétvégén bemutattuk: már túlcsordult a magyar kórházi rendszer az extrém terhelés miatt, hétfőn délelőtt pedig a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezete tréninget kezdett szervezni azoknak, akik hajlandóak önkéntesként beállni a kórházakba a koronavírusos eseteknél való segítségnyújtáshoz.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság azt írta, hogy a koronavírus-járvány harmadik hulláma minden eddiginél súlyosabban érinti Magyarországot, ezért országos összefogásra van szükség ahhoz, hogy a meredeken ívelő járványt megállítsuk és leküzdjük. Míg a magyar lakosságra a tudatos védekezésben, a szabályok betartásában hárul fontos feladat, addig az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés