Előfizetői tartalom

A gócpontok közül csak az Egyesült Államok tart ki a koronavírus harmadik hullámában

Portfolio
Az utóbbi egy héten újra közel félmillió koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak a világban, így egyre látványosabban kanyarodik felfelé a globális járványgörbe. A korábbi hónapok nagy gócpontjai közül szinte mindenhol gyorsul a járvány terjedése, egyedül az Egyesült Államokan van még mindig visszaszorulóban, de itt is sokkal mérsékeltebb a tempó.

Két hét kellett ahhoz, hogy napi átlagos 400 ezres fertőzéses esetszám 500 ezerre emelkedjen a világban, így most már igen egyértelműen látszik a harmadik hullám hatása. A nagy gócpontnak számító földrajzi térségek közül az Egyesült Államokban még trendjében enyhén csökkenő esetszámokat látunk. Újra erőteljesen gyorsul a koronavírus-járvány Indiában, és Nyugat-Európában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés