Előfizetői tartalom

Megjelent a rendelet: a veszélyhelyzet idejére a kórházak irányítása alá kerülnek az önkormányzati szakrendelők

Portfolio
A hatékonyabb egészségügyi védekezés, a betegellátás és az egészségügyi dolgozók kiegyensúlyozottabb terhelése, és a védőoltási program végrehajtásának biztosítása érdekében a területileg illetékes kórházak szakmai irányítása alá kerülnek az önkormányzati szakrendelők a veszélyhelyzet idejére - tájékoztatta a Koronavírus Sajtóközpont kedd este az MTI-t.

Az erről szóló kormányrendelet már meg is jelent a Magyar Közlönyben. Az intézkedés lehetővé teszi, hogy a legkiélezettebb védekezési helyzetben egységes irányítás alá tartozzon az egészségügyi ellátórendszer, fokozva a vírus elleni védekezés hatékonyságát. Kiemelték, a koronavírus-járvány most zajló harmadik hullámában minden eddiginél több a kórházi beteg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés