Előfizetői tartalom

Elmondták, hány magyar pedagógus halhatott bele a koronavírusba

Portfolio
Szabó Zsuzsa az ATV Start című műsorában arról beszélt, nem csak a tanárok miatt fontos az oltás, hanem a gyerekek és az ő családtagjaik miatt is. A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke egyben ismertette annak a kérdőívnek az eredményeit, amelyet több száz tanár töltött ki. Egy nagy szomorú adatról is beszámolt a műsorban, úgy tudja, 60 pedagógus halt meg koronavírus-fertőzésben, bár hivatalos adatok nem állnak rendelkezésre.

A Pedagógusok Szakszervezete egy budapesti kerületben és egy nagyvárosban több száz tanárt kérdezett meg egy gyors kérdőív formájában – mondta el Szabó Zsuzsa az ATV Start vendégeként. A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke ismertette ennek eredményeit is, így kiderült, hogy a válaszadók 60 százaléka azt mondja, amíg nincsenek beoltva és nem alakult ki a teljes védettség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés