FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt van a szerdai jelentés, soha nem voltak még ennyien lélegeztetőgépen

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 7587 embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, elhunyt 249 többnyire idős, krónikus beteg ember – közölte a hivatalos információs portál. A kórházakon továbbra is nagy a nyomás, az egészségügy kapacitása a végénél járhat, az ápoltak száma ugyan minimálisan csökkent, a lélegeztetőgépre szoruló betegek száma viszont rekordmagas szintre emelkedett.

Nem csillapodik a járvány Magyarországon, továbbra is a harmadik hullámának meredeken felszálló ágában vagyunk, a brit vírusmutáns nagyon gyors terjedése miatt. 7587 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 593 710 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma - írja a koronavirus.gov.hu. Az elmúlt 24 óra napi esetszámánál láttunk már magasabbat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés