Előfizetői tartalom

Oroszi Beatrix: Ha nem tartjuk be a szabályokat, akkor a korlátozások és a veszélyes világ tovább maradnak velünk

Portfolio
A koronavírus-fertőzés megakadályozásának folyamata olyan, mint egy versenyfutás, amiben a vírus méltó partner, mert azonnal reagál az emberek által hozott hatékony intézkedésekre. Ez viszont arra kell ösztönözzön bennünket, hogy új stratégiákat, új vakcinákat dolgozzunk ki - vélekedett egy szerda esti online élő beszélgetésben Oroszi Beatrix epidemiológus. A Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója arról is beszélt, hogy mit kell tenniük az embereknek annak érdekében, hogy megnyerjük ezt a versenyfutást.

Constantin Tamás gyermekgyógyász műsorának vendége volt Oroszi Beatrix epidemiológus és Jakab Ferenc virológus. A vírus terjedésének visszaszorításán dolgozó két szakember beszélt a járvány tulajdonságáról, a vakcinák jelentőségéről, a variánsok szerepéről és a rövid távú járványügyi kilátásokról is. Versenyfutás a vírus terjedésével Oroszi Beatrix,...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái