Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely bejelentette, mikor indulhat a nyitás Magyarországon

Portfolio
Gulyás Gergely a mai Kormányinfón bejelentette: ha elérjük a 2,5 millió beoltottat, akkor ahhoz képest egy héttel később kinyithatnak az iskolák, óvodák, középiskolák. Legkorábban április 12-én vagy április 19-én jöhet el ez a pont, addig az oltási listán regisztrált tanárok, óvónők oltása is megtörténik. A gazdasági kamara által javasolt négyzetméter alapú boltnyitási javaslatról a péntek reggeli operatív törzs ülésen születik döntés. A várandós kismamák oltása is megkezdődhet, erről szakmai egyeztetés zajlik, a következő napokban jöhet a döntés. A nemrégiben engedélyezett vakcinákról (CanSino és CoviSchield) még nem írt alá beszerzési szerződést Magyarország, ha ez bekövetkezik, elárulják a részleteket.

2021. március 25. 17:19 Megosztás Koronavírus-halálozás: így lett Magyarország a második az egész világon A járvány kitörésének közel egy éves évfordulójára Magyarország keserű teljesítményt ért el: a kumulatív halálozás tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés