Előfizetői tartalom

Kiderült, mire volt képes a Mercedes-Benz Magyarországon, a koronavírus-járvány idején

A korábbi évekhez hasonlóan a Mercedes-Benz Hungária Kft. és Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. közösen ismertette a 2020-as év eredményeit csütörtökön. A koronavírus-járványra tekintettel idén egy bő 22 perces videót tettek közzé, amelyből kiderült, szinte darabra pontosan ugyanannyi Mercedes-Benzt helyzetek forgalomba hazánkban tavaly, mint 2019-ben. A koronavírus-járvány, a kihívásokkal teli működési környezet nem vetette vissza érdemben a kecskeméti gyár teljesítményét sem, több mint 160 ezer autó gördült le a gyártószalagról.

A videó elején Reinhard Münster, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója rögtön elárulta: A MERCEDES-BENZ HUNGÁRIA KFT. 119,8 MILLIÁRD FORINTOS ÁRBEVÉTELLEL ZÁRTA AZ ELMÚLT ÉVET, AMI KÖZEL 6 SZÁZALÉKOS NÖVEKEDÉST JELENTETT 2019-HEZ KÉPEST. Különösen jó eredményt ért el a személyautó üzletág, 4501 darab regisztrált autóval, amellyel már ötödik éve...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái