Előfizetői tartalom

Kiderült, mire volt képes a Mercedes-Benz Magyarországon, a koronavírus-járvány idején

A korábbi évekhez hasonlóan a Mercedes-Benz Hungária Kft. és Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. közösen ismertette a 2020-as év eredményeit csütörtökön. A koronavírus-járványra tekintettel idén egy bő 22 perces videót tettek közzé, amelyből kiderült, szinte darabra pontosan ugyanannyi Mercedes-Benzt helyzetek forgalomba hazánkban tavaly, mint 2019-ben. A koronavírus-járvány, a kihívásokkal teli működési környezet nem vetette vissza érdemben a kecskeméti gyár teljesítményét sem, több mint 160 ezer autó gördült le a gyártószalagról.

A videó elején Reinhard Münster, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója rögtön elárulta: A MERCEDES-BENZ HUNGÁRIA KFT. 119,8 MILLIÁRD FORINTOS ÁRBEVÉTELLEL ZÁRTA AZ ELMÚLT ÉVET, AMI KÖZEL 6 SZÁZALÉKOS NÖVEKEDÉST JELENTETT 2019-HEZ KÉPEST. Különösen jó eredményt ért el a személyautó üzletág, 4501 darab regisztrált autóval, amellyel már ötödik éve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés