Előfizetői tartalom

Koronavírus-halálozás: így lett Magyarország a második az egész világon

Portfolio
A járvány kitörésének közel egy éves évfordulójára Magyarország keserű teljesítményt ért el: a kumulatív halálozás tekintetében Csehország után Magyarország a második helyen áll az egész világon, egymillió főre vetítve. Videón mutatjuk a három járványhullám halálozásra gyakorolt hatását és nyomon követhető, hogy hazánk hogyan lép egyre feljebb a szomorú rangsorban. Azt is bemutatjuk részletesen, hogy mit gondol most erről a kormány.

Március 24-én hazánk a világ második legrosszabb országa lett a koronavírus kumulált halálozási adata tekintetében, lakosságarányosan. Erre a szomorú adatra még külföldön is felfigyeltek. A helyzet csütörtökre sem változott meg, Csehország 2373 haláleset / 1 millió lakos arányszáma után Magyarország következik 1994 haláleset / 1millió lakos arányszámmal. Az Our World...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés