Előfizetői tartalom

Megérkezett a csütörtöki magyar koronavírus-adat: sosem haltak meg ennyien egy nap alatt a betegségben

Portfolio
9637 az új fertőzöttek száma és elhunyt 272 többségében idős, krónikus beteg - közölte a kormányzati koronavírus-portál. Ennyien egy nap alatt a járvány kezdete óta sosem hunytak el. 11 760 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1467-en vannak lélegeztetőgépen, ez azt jelenti, kis mértékben csökkent a kórházban ápoltak száma, de nőtt a lélegeztetésre szorulóké.

Nem igazán látszik a várva várt lassulás a csütörtök reggeli koronavírus-adatban sem: közel 10 ezer új fertőzöttről (9637-ről) jelentett a kormányzati koronavírus-portál. Az új fertőzések hétnapos mozgóátlaga meredeken emelkedik továbbra is, nyoma sincs egyelőre a fertőzésszám csökkenésének. A mai adatok azért is elkeserítők, mert azokban a március 8-i intézkedések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés