FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

A járvány előtti szinten a német üzleti hangulat

MTI
Az előző havihoz képest váratlanul nagymértékű javulással, a koronavírus-járvány előtti szintre tért vissza márciusban az üzleti hangulat Németországban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének pénteki jelentése alapján. Márciusban 96,6 pontra emelkedett a várt 93,2 pont helyett a februári 92,7 pontról az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe.

Hasonló értéken legutóbb tavaly februárban állt az index, 96,0 ponton, még a koronavírus-járvány kitörése miatt bevezetett korlátozások előtt. A mostaninál magasabb szintet pedig 2019 júniusában ért el legutóbb az index. Tavaly márciusban a járványvédelmi korlátozások miatt 85,9 pontra, majd áprilisban 74,2 pontra, tavalyi mélypontjára esett a mutató. A szeptemberben elért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés