Előfizetői tartalom

Büntetnék az olaszok az oltást megtagadó orvosokat

MTI
Jogi eszközök alkalmazását jelentette be a koronavírus elleni oltásra nemet mondó egészségügyi dolgozókkal szemben Mario Draghi miniszterelnök pénteki sajtótájékoztatóján, és közölte azt is, hogy április végéig nem várható enyhítés az országos járványkorlátozásokban. Mario Draghi bejelentette, hogy a kormány elfogadhatatlannak tartja, hogy oltás nélküli egészségügyi dolgozók legyenek kapcsolatban a betegekkel.  "A kormány intézkedik: az igazságügy-miniszter már a megfelelő rendelkezésen dolgozik" - hangoztatta Mario Draghi.

Az egészségügyi tárcát vezető Roberto Speranza elmondta , hogy az oltást elutasító egészségügyi dolgozók száma "minimális, mivel az orvosok, ápolók és egészségügyi dolgozók jelentős része jó példát mutatott". Az utóbbi napokban több olasz kórházban derült ki, hogy az oltást eddig elutasító dolgozók terjesztették a betegek között a SARS-CoV-2 vírust. A péntekenként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés