Előfizetői tartalom

Koronavírus: új rekordon a magyar fertőzöttek száma, elbuktak a szigorítások

Portfolio
Ma 11 265 fő az új koronavírus-fertőzöttek száma, ilyen magas adatot még sosem közöltek, ezzel a járvány kezdete óta összesen 614 612 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, írja a koronavirus.gov.hu. Elhunyt 275 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma így 19 499 főre emelkedett. Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi szigorító intézkedések nem voltak képesek arra, hogy csökkenő trendbe kényszerítsék a napi új esetek számát, ami a kórházak drasztikus és folyamatos túlterhelését eredményezi.

Közel három héttel a magyarországi korlátozások bevezetése után új rekordra emelkedett a napi új koronavírusos megbetegedések száma. Egy nap alatt 11 265 új fertőzöttet találtak, ami sosem látott csúcsot jelent. Mindez azt jelenti, hogy a március 8-án bevezetett korlátozások nem tudták letörni a járványt annyira, hogy csökkenő trendbe kerüljön a napi új betegek száma....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái