Előfizetői tartalom

Most akkor lazít vagy szigorít a kormány? Értékeljük Orbán Viktor bejelentéseit

Három fontos tényszerű bejelentése volt Orbán Viktor miniszterelnöknek a Kossuth Rádiónak adott reggeli interjújában. Változik a boltok nyitvatartási rendje, az iskolák két héttel a tavaszi szünet után nyithatnak, és a nyár szabad lesz. A pontos bejelentések itt olvashatók, az alábbiakban az ezek kapcsán még tisztázásra váró legfontosabb kérdésekre világítunk rá.

1. Boltok nyitva tartási rendje "A boltoknál át fogunk térni egy négyzetméteralapú működésre, ma délután tudnak dönteni az operatív törzsben. Ennek lényege, hogy átállunk a négyzetméter alapú nyitvatartásra, 10 négyzetméteren egy vásárló lehet. Ezt nehéz lesz ellenőrizni, ezért sorok lesznek a boltok előtt. Emiatt tovább kell nyitva lenni, ezért az operatív törzs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés