Előfizetői tartalom

Új high-tech fejlesztési központ nyílik Miskolcon, az egyetem és a Femtonics együttműködésében

Portfolio
Stratégiai együttműködési megállapodás jött létre a Miskolci Egyetem és a Femtonics Kft. között, annak érdekében, hogy az egyetem interdiszciplináris képzési körének szélesítésén túl, nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket érjen el új tudományos területeken. Az együttműködést egy szerződéssel pecsételték meg, amelyet Horváth Zita rektor, a Femtonics Kft. részéről Rózsa Balázs, alapító tulajdonos írt alá.

Az együttműködő partnerek között a két irányú technológiai transzferben a híd szerepét a Miskolci Egyetem Kémiai Intézetén belül újonnan létrejövő Femtokémiai Intézet Tanszék fogja betölteni. A közös ipari tanszék egy új „high-tech” fejlesztési központ alapjait teremti meg, elősegítve a magasszínvonalú egyetemi kutatóbázis ötvözését a Femtonics Kft-nél rendelkezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés