Előfizetői tartalom

"Ukrán agresszorok" próbálták átvenni a Dunaferr vezetését

Portfolio
Az ISD Dunaferr Zrt. arról adott ki tájékoztatást, hogy 2021. március 26-án a kétes hátterű ukrán agresszorok képviselői megtévesztettek néhány kisebbségi tulajdonost, hamis meghatalmazásokkal - internetes kapcsolaton keresztül - összejövetelt tartottak és ismételten megpróbálták átvenni a Dunaferr vezetését, hogy a vállalat vagyontárgyait jogellenesen megszerezzék. Ennek az összejövetelnek azonban semmiféle jogi alapja nem volt, a Dunaferr-re nézve semmiféle döntést nem születhetett - írjék a közleményben.

A szükséges jogi lépéseket a vállalat legitim vezetése meg fogja tenni, a termelés pedig folyamatosan biztosított a befektető aktív közreműködésével. "Kérjük senki ne adjon hitelt az álhíreknek, mind a Vnyesekonombank, mind a társaság főrészvényese, mind pedig a meg nem téveszthető további részvényesek megteszik a szükséges jogi intézkedéseket" - írják. Hangsúlyozták...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái