Előfizetői tartalom

Koronavírus: kétmilliónál a magyar beoltottak száma, pótolják az oroszok az elmaradásuk nagy részét

Portfolio
Elérhette a kétmilliót az idehaza elsőre beoltottak száma a koronavírus ellen és ezzel lakosságarányosan továbbra is az első helyen állunk az Európai Unióban. Közben kiderült az is, hogy már 3,62 millióan regisztráltak az oltásra. A következő hetekbeli oltásokhoz pedig jól jön, hogy az oroszok újabb 250 ezer adag Szputnyikot küldenek kedd éjjel és ezzel csaknem ledolgozzák a március 22-re vállalt 1 millió dózisos szállításukhoz képest kialakult elmaradást. Idehaza a kórházi rendszeren továbbra is extrém nagy a nyomás és így készül az ország a húsvéti ünnepekre, amelyekre a jelen információk szerint nem vonatkoznak eltérő védekezési szabályok, mint a normál hétköznapokra. Friss híreink percről-percre a koronavírus-járványról kedden.

2021. március 30. 23:50 Merkel bejelentette: szerdától nem oltják a 60 év alattiakat az AstraZeneca vakcinájával A 60 éven felüliekre korlátozzák az új típusú koronavírus...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái