Előfizetői tartalom

Egyre több egészséges fiatal hal meg Magyarországon a koronavírus miatt

Portfolio
A mai napon új csúcsra emelkedett a koronavírussal összefüggésben elhunytak száma, a hivatalos tájékoztatás szerint ugyanis 302 beteg halt meg 24 óra alatt. Amíg a járvány első és második hullámában leginkább idős, beteg emberek hatak meg, addig a harmadik hullámban már egyre több fiatalabb, egészséges honfitársunk hal meg a járványban.

Egyre fiatalabbak kerülnek kórházba egyre súlyosabb állapotban azok közül, akik elkapják a koronavírus-fertőzést – jelentette ki Tóth Judit, a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke a napokban az ATV műsorában. Az intenzív osztály ma már a fiatalokkal van tele, tette hozzá. Zacher Gábor főorvos a Klubrádiónak arról beszélt, hogy „drámai, amikor úgy megyek be vizitelni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés