Előfizetői tartalom

Ha az emberek bulizni fognak húsvétkor, akkor nem lesz elég a kórházi személyzet

Portfolio
„Az a kérdés, van-e kellő személyzet arra, hogy a beteget megfelelő szinten ápoljuk. A lélegeztetőgép és a gyógyszer mellé szakember is kell” – mondta Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség elnöke, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában, de beszélt a Covid-ellátás nehézségeiről, az újraindulás feladatairól és arról is, hogy miért tért vissza a társadalom empátiája.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az aktuális nehézségeinket meg tudjuk oldani. Ha több beteg jön, több kollégát állítunk be a covid ellátásba, hogy minél több embert meg tudjunk menteni – mondta Ficzere Andrea. A Magyar Kórházszövetség elnöke hozzátette: jó helyzetben vannak abból a szempontból, hogy a problémáikat meghallgatja és segíti az Országos Kórházi Főigazgatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés