Előfizetői tartalom

Koronavírus: tombol a járvány Magyarországon, szárnyra kapott a laboratóriumi eredet elmélete

Portfolio
Megállíthatatlanul terjed Magyarországon a brit mutáns, Orbán Viktor miniszterelnök tegnap az M1 műsorán úgy nyilatkozott, hogy a korlátozásokkal csak lassítani lehet, de a győzelemhez oltatásra van szükség. Orbán Viktor arra számít, hogy még 2-3 nehéz hetünk lesz. Közben a világon átlépte a 2,8 milliót a halálos áldozatok száma, a fertőzötteké pedig 129 millió. A koronavírus eredetével kapcsolatosan diplomáciai botrány érlelődik, a WHO vizsgálata miatt szárnyra kapott ismét a laboratóriumi eredet elmélete. Koronavírus híreink percről percre.

2021. április 01. 19:55 Megosztás Koronavírus: Brazíliában még csak most jön a neheze Brazília rendkívül súlyos járványügyi helyzetnek néz elébe - közölte csütörtökön Maria Van Kerkhove, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyik szakértője. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés