Előfizetői tartalom

Koronavírus: nyoma sincs a járvány enyhülésének, de Orbán Viktor bejelentette a nyitást

Portfolio
9055 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 670 776 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 267 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 21 262 főre emelkedett. 11 747 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1467-en vannak lélegeztetőgépen.  A magyar lakosság átoltottsága elérte a 21,2 %-ot szemben a 11,9%-os uniós átlaggal - tette közzé a koronavírus.gov.hu kormányzati oldal.

A mai fertőzésszámokban nincs nyoma annak, hogy enyhülne a járvány Magyarországon, de Orbán Viktor miniszterelnök úgy látja, a korlátozásokkal most már nem lehet megfogni a terjedést, csakis az oltatással, ezért bejelentette, hogy húsvét után újranyithatnak a boltok és a szolgáltatószektor. Erről ma reggel beszélt a Kossuth rádió műsorán: Kapcsolódó cikkünk 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés