FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: húsvét után néhány nappal kinyithatnak a boltok és a szolgáltatószektor

Portfolio
Szokás szerint a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában beszélt Orbán Viktor. A miniszterelnök kiemelte, hogy megfelelő ütemben zajlik az oltakozás Magyarországon, ennek köszönhetően húsvét után egy-két nappal elérhetjük a 2,5 millió beoltottat, amely egyben azt is jelenti, hogy az előre rögzített módon kinyithatnak a boltok és a szolgáltatószektor. Beszélt továbbá arról is, hogy jövő hét péntekre minden regisztrált 65 év felettit beolthatnak Magyarországon és eljöhet az a pont is, amikor több lesz a rendelkezésre álló vakcina, mint ahány fő oltásért regisztrált. Utóbbi miatt vizsgálják annak lehetőségét, hogy megkezdődhessen az oltás a 16-18 évesek körében is, illetve kaphassanak kedvezményeket azok, akik már felvették az oltást.

2021. április 02. 08:20 Megosztás Húsvét alatt is zajlik az oltakozás Orbán Viktor nagy elismeréssel beszélt mindazokról, akik húsvét alatt is keményen dolgoznak azért, hogy a járványt megfékezzük. Az orvosokat, ápolókat, kórházi dolgozókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés