Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós szerint már túl lehetünk a járvány harmadik hullámának csúcsán

Portfolio
„Tendenciaszerű javulás látható” a járványügyi az utóbbi napokban Magyarországon közzétett koronavírus járványügyi adatokban és valóban jó esély van arra, hogy túl vagyunk a harmadik hullám tetőzésén – hangsúlyozta az RTL Klub nagyszombati Híradójának nyilatkozva Rusvai Miklós. Egy gyermekorvos azt vetette fel a műsorbam, hogy a 12 évesnél idősebb gyerekek oltása is szükséges lehet.

A víruskutató szerint egyértelműen megtört a járványgörbe emelkedő szakasza, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal jelentős visszaesésre lehet számítani. Az elmúlt napokban csökkenni kezdtek a napi új fertőzéses esetszámok, a kórházban ápoltaké, a lélegeztetőgépen lévőké és az elhunytaké is, és a mai megyei körképünk is azt mutatta, hogy néhány megyénkben már határozottan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés