Előfizetői tartalom

Orbán Viktor hamarosan fontos bejelentést tesz

Portfolio
Szűkszavú Facebook-poszttal jelentkezett a miniszterelnök kedd délután, vélhetően a nyitással kapcsolatban, amire már országszerte nagyon sokan várnak. A sejtelmes miniszterelnöki bejegyzés növeli annak az esélyét, hogy a kormány órákon belül bejelenti a fokozatos nyitás első lépcsőfokát. 17 óra után előzetes feltételezésünk bebizonyosodott: a vártnál korábban érte el Magyarország a 2,5 millió beoltott számot, így a nyitás első lépcsője már szerdán megindul.

Frissítés: Orbán Viktor kedden 17:15-kor rövid videóban jelentette be, hogy elérte Magyarország a 2,5 millió oltotti számot. Ezért szerdától megindul a nyitás. Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 06. Orbán Viktor bejelentette: holnaptól kezdődik a nyitás Magyarországon A sokatmondó poszt Facebook-bejegyzéssel jelentkezett ma Orbán Viktor. Sok információ nincsen a posztban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés