Előfizetői tartalom

Müller Cecília: bizakodásra adnak okot a számadatok

Portfolio
Biztató trendekről árulkodnak a koronavírus-fertőzésszámok, valószínűleg elértük a harmadik hullám tetőzését - mondta el Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján. Figyelmeztetett: a fertőzés továbbra is az ország egészében jelen van, ezért fontos továbbra is betartani a védekezési szabályokat. Beszélt arról is, hogy nincs bizonyíték arról, hogy az AstraZeneca oltása trombózist okozna a magyar adatok alapján és ismertette, hogy tragikus módon elhunyt egy nyolc hónapos, koronavírusos csecsemő is, aki nem ebbe a fertőzésbe, hanem Meningococcusba halt bele, de a magyar halálozás-adminisztráció szabályai miatt a koronavírusos elhunytak listájára fog kerülni.

2021. április 08. 13:35 Felkerül a halálozási listára egy nyolc hónapos csecsemő is, de nem koronavírusban halt meg Meg fog jelenni az elhunytak listájában egy 8 hónapos csecsemő is. Nem koronavírus-fertőzésben halt meg, hanem Meningococcus okozta vérmérgezésben halt meg a kisbaba...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái