Előfizetői tartalom

Müller Cecília: bizakodásra adnak okot a számadatok

Portfolio
Biztató trendekről árulkodnak a koronavírus-fertőzésszámok, valószínűleg elértük a harmadik hullám tetőzését - mondta el Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján. Figyelmeztetett: a fertőzés továbbra is az ország egészében jelen van, ezért fontos továbbra is betartani a védekezési szabályokat. Beszélt arról is, hogy nincs bizonyíték arról, hogy az AstraZeneca oltása trombózist okozna a magyar adatok alapján és ismertette, hogy tragikus módon elhunyt egy nyolc hónapos, koronavírusos csecsemő is, aki nem ebbe a fertőzésbe, hanem Meningococcusba halt bele, de a magyar halálozás-adminisztráció szabályai miatt a koronavírusos elhunytak listájára fog kerülni.

2021. április 08. 13:35 Megosztás Felkerül a halálozási listára egy nyolc hónapos csecsemő is, de nem koronavírusban halt meg Meg fog jelenni az elhunytak listájában egy 8 hónapos csecsemő is. Nem koronavírus-fertőzésben halt meg, hanem Meningococcus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés