Előfizetői tartalom

A magyarok 87 százaléka klímaszorongó és aggódik a környezetpusztítás következményei miatt

Portfolio
Szinte nincs olyan magyar ember, akit ne foglalkoztatna a bolygó jövője, egy lakos pedig átlagosan 12 környezetkárosító tényezőt tud felsorolni – derült ki az Alteo megbízásából készített országos, reprezentatív kutatásból. Bár a különböző demográfiai csoportok eltérően vélekednek ezek jelentőségéről, egy dologban azonban 80 százalékuk egyetért: a környezetvédelem az egész társadalom közös felelőssége.

Országos reprezentatív kutatást készített az Alteo, hogy felmérje a hazai lakosság környezetvédelemhez kapcsolódó ismereteit és magatartását. 2021. januárban a MicraMR által 1000 fős mintán végzett kutatást a 20-65 éves, magyar internetező lakosság körében, amely nemre, korra, iskolai végzettségre és település típusra reprezentálja az alapsokaságot. A válaszadók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés