Előfizetői tartalom

Merkely Béla, Jakab Ferenc és Szekanecz Zoltán nagyon határozott véleményt mondott az AstraZeneca vakcinájáról

Portfolio
Három elismert hazai professzort, Merkely Bélát, Jakab Ferencet és Szekanecz Zoltánt kérdezte Facebook élő beszélgetésében a KOVIDők tudományos tájékoztató oldal többek között arról, hogy mi a véleményük az AstraZeneca vakcinája körül kirobbant nemzetközi botrányról és van-e értelme a különböző kezelések alkalmazásának az oltás felvétele után.

Jakab Ferenc virológus, a Pécsi Tudományegyetem Virológiai Nemzeti Laboratóriumának vezetője, a PTE Természettudományi Karának tudományos dékánhelyettese, a Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetője arra hívta fel a hallgatóság figyelmét, hogy az AstraZeneca vakcinájával kapcsolatos híráramlás sokkal inkább egy gyógyszer- és vakcinafejlesztő cégek között kialakult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés