Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: elhalasztjuk a középiskolák kinyitását, védettségi igazolvánnyal lehet majd eseményekre menni

Portfolio
Elárulta az újraindítás bővebb menetrendjét a ma reggeli közrádiós interjúban Orbán Viktor kormányfő és közben azt is bejelentette, hogy mégsem fognak kinyitni a középiskolák április 19-én, hanem csak május 10-én és csak írásbeli érettségi lesz idén is, mint tavaly. A miniszterelnök jelzése szerint mostanra 2,7 millió fő fölé emelkedett az elsőre beoltottak száma és ez április 19-re fel fog menni 3,5 millióra, majd május elejére 4 millióra, aztán onnantól még meredekebben emelkedhetne az oltási pálya, ha lesz elég regisztrált, ezért kampányt indítanak. Mindenesetre azt érzékeltette, hogy május eleje körültől, amikor már lesz 4 millió beoltott, „a védettségi igazolvánnyal szerintem már lehet koncertre menni, moziba menni, szállodába menni”. Az alábbi hírfolyamunkban élőben tudósítottunk a főbb információkról.

2021. április 09. 07:58 Megosztás 3 millió beoltott esetén milyen könnyítés jön? Minden lépés a beoltottak számától függ, de azért figyelni kell a járványügyi adatokra is – rögzítette és visszautalt arra, hogy az emberek az online konzultáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés