Előfizetői tartalom

Részben elhalasztja a kormány az iskolanyitást – Mi történik?

Portfolio
A kormány a középiskolák nyitásának elhalasztásáról döntött, miután az iskolák április 19-ei nyitását számos kritika érte. Úgy tűnik, hogy az írásbeli érettségi után térhet vissza a tantermi oktatás ezekben az intézményekben. Az általános iskolák viszont a tervek szerint továbbra is április 19-én nyitnak, aminek oka nem világos annak fényében, hogy az érettségi szóbeli fordulóját még egy hónappal később is kockázatosnak tarthatja a kormány, ezért azt nem tartják meg idén.

Néhány órával azután, hogy a Pedagógusok Szakszervezete az iskolák április 19-ei nyitásának bojkottjára szólította fel a tanárokat és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete elkezdte megszervezni a nyitás megakadályozását, Orbán Viktor miniszterelnök a középiskolák jelenléti oktatásra való visszatérésének elhalasztását jelentette be. Bár már április 19-én kinyithatnának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés