Előfizetői tartalom

Indiában berobbant a koronavírus harmadik hulláma

MTI
|
Portfolio
Indiában ismét rekordot döntött a koronavírussal megfertőződöttek napi száma: péntekről szombatra több mint 145 ezer embert regisztráltak fertőzöttként - jelentette a szövetségi egészségügyi minisztérium. Ezen a héten ez már az ötödik nap, amelyen minden korábbinál több új fertőzöttet regisztrálnak, és már a hét elején is több mint 100 ezer volt a napi adat.

A halálos áldozatok száma is lokális rekord, mert öt hónapja nem volt ilyen sok egy nap alatt: 794. Így összesen 168 436-an haltak meg a betegségben a járvány kezdete óta. (Ez az adat szinte bizonyosan súlyosan alulbecsült.) Az eddig följegyzett összes fertőzött száma pedig több mint 13 millió 210 ezer, a harmadik legtöbb a világon az Egyesült Államok és Brazília után. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés